Bemutatótermünk:
1061 Budapest,
Székely Mihály u.10.
(Parkolóház a szemközti épületben)

hétfőtől-péntekig:
10.00-18.00 óráig,
szombaton:
10.00-14.00 óráig,
vasárnap: zárva.Cikkek, érdekességekÉrdekességeket és információkat olvashat.


Keresés a cikkekben:

10 cikk listázása laponként:
Lapok: [1]
               

Hogyan készítsük elő megfelelően burkoló munkák előtt az aljzatot?

Minden esetben az aljzatot mechanikailag meg kell vizsgálni, mielőtt még belefognánk a burkoló munkákba! Ilyenkor a burkoló mester választ keres arra, hogy mitől repedhet a beton, mitől jöhet létre a felület tapadási gyengesége és egyenetlensége, valamint, hogy a beton ott lejt-e ahol lejtenie kell.

[ tovább... ]

Andalúz falicsempék

Andalúziában járva mindegy, hogy az ember palotába, egy parasztházba vagy egy modern lakóépületbe, esetleg irodába lép be, mindenütt találkozik a falakon a színpompás csempeborítással. Ez az egyik legjellemzőbb díszítőelem az andalúz építészetben. Azontúl, hogy gyönyörködteti a szemet, van hasznos funkciója is: enyhíti a nyári hőséget.

[ tovább... ]

Mi is az a greslap?

A hagyományos értelemben vett greslap, egy anyagában színezett, teljes keresztmetszetében azonos homogenitású, mázatlan, a természetes kövek hatását tükröző kerámialap. Mint minden más kerámiaárut (edények, csészék stb.), szaniterárut (mosdók, wc-k, bidet-k stb.) építési kerámiák (tégla, cserép stb.) a kerámia greslapokat is agyag, homok és más természetes anyagok keverékéből állítják elő.

[ tovább... ]

Csempe-tan

A padlóburkoló-lapok erősebbek a falcsempéknél, ezért a nagy igénybevételnek kitett felületeket (például konyhai munkaasztal) érdemes ezzel burkolni. A burkolandó felületből kiindulva válasszuk meg a lapméretet. Nagyobb helyiségben érdemes 15 x 15 centiméteres méretű lapokkal, kisebb helyiségben 10 x 10 centiméteressel dolgozni...

[ tovább... ]

A teraszburkolás mesterfogásai

A hibátlan kivitelezés egyik feltétele a megfelelő aljzatelőkészítés és a megfelelő rétegrend szigorú betartása.

[ tovább... ]Padlólapok, csempék és a szaniterek teljes kínálata egy helyen, szakértőktől!


Bemutatóterem      Elérhetőség, nyitvatartás      Általános információk      Termékeink      Bemutatkozunk      Cégtörténet      Gyártóink      Termékeink      Kapcsolat      Cikkek      Linkajánló      Bejelentkezés